söndag 13 februari 2011

Vänners bloggar

Det här är en grej som jag har velat göra rätt så länge. Många av mina vänner har redan gjort det, men inte jag förän nu! Helt enkelt visa i bloggen vilka bloggar man följer. För mig så är det mest mina vänner men även ett par andra konst och illustrationsbloggar, jag börjar med mina vänner i det här inlägget så kommer det ett senare med andra bloggar som jag följer.

Vänner

Först måste jag ju så klart skryta om min fina pojkvän som inte bara är världens finaste människa utan också en väldigt duktig tecknare och illustratör! Skulle kunna skriva hur mycket som helst om honom och om hans tecknande men det är bättre att ni kollar för er själva.

efraims.blogspot.com

Nästa blogg är min kompis Malin. Vi gick i gymnasiet tillsammans och ritade hela dagarna. Jag tror att jag har Malin att tacka för mycket när det gäller min konst. Kolla in henne hon är verkligen super duktig inte bara på illustrator och photoshop utan också traditionella medier. Hon pluggar nere i Eskilstuna så vi hinner inte ses lika ofta som jag skulle önska.
http://malinforsmanart.blogspot.com/

Sen har vi Sofia som jag gick tillsammans med på Nyckelviksskolan. Hon är jätte duktig och gör verkligen jätte fina bilder. Kolla kolla kolla hennes blogg!

http://sofianettelbladt.blogspot.com/

Fideli träffade jag också på Nyckelviksskolan och hon studerar på konstfack nu. Hon är en av de snällaste människorna jag vet och hennes konst är personlig och väldigt speciell. Hon kommer snart ut med en barnbok som verkligen ser supersöt ut!

fidelisundqvist.blogspot.com

Här har vi Sara som jag just nu går i samma klass med. Hon kanske har världens coolaste stil både personligt och i hennes bilder. Kolla in hennes blogg!

detartarsig.blogspot.com

Sabinas blogg måste ni verkligen kolla in hon har väldigt personlig stil och hennes karaktärer hon ritar är helt fantastiska!
neonsvart.blogspot.com

Calle gör jätte bra grejer, hans serier är verkligen kanon! Kolla in hans blogg den är väldigt läsvärd! 
http://lagerkrantz.blogspot.com/

Så har vi Martin som är en jätte duktig serieskapare. Han har väldigt personlig stil och fantastiskt bra humor! Som jag har sagt med många andra redan.. Kolla kolla kolla hans blogg
http://piazzollaomserier.blogspot.com/

Erik är nog den mest produktiva personen i min klass. Hans teckningar är fyllda med fart och fläkt. Han har gjort många fina monsterteckningar bland annat, hans blogg är värt ett besök eller fler!

hullingen.blogspot.com

Så har vi ännu en fantastiskt duktig serietecknare med en otroligt cool och personlig stil, Olov. Kolla in hans blogg och läs hans serier!
http://redmalm.blogspot.com/


 Här har vi Svantes blogg med lysande texter och fantastiska bilder!
svantesinferno.blogg.se

 Malins blogg, jättefina söta akvarell illustrationer!
http://mejlajn.blogg.se     

6 kommentarer:

 1. Yay - tack för att man fick vara med här! Och hon din kompis Malin var ju riktigt duktig! :)

  SvaraRadera
 2. tack söta du! <3
  dock kan jag inte vara cool som du i din pimp-jacka. hittar den inte på halens :(

  SvaraRadera
 3. Tack så jättemycket för att man fick vara med och för den schyssta kommentaren! :) Balla länkar också!

  SvaraRadera
 4. Tack för det fina omnämnandet! :) Ska kolla in de andra länkarna jag inte kände till, verkar finnas mycket intressant!

  SvaraRadera
 5. Svantes och din coola gymnasiekompis' blogg ska jag kasta getögon på! Hjärtliga tack för uppmärksamheten, fan va gla ja blir! :D <3

  SvaraRadera
 6. oj vad söt du är som länkar till mig ^^ och inte minst att få vara bland alla de där andra duktiga omnämnda ;)

  SvaraRadera