söndag 20 februari 2011

Tävling!

Hej!

Jag tänkte att jag skulle ha en liten tävling här på bloggen. Alla som vill får vara med så klart. Det jag lottar ut är en av mina bilder som affisch, A3 format. Vilken? Ja det väljer du om du vill vara med och tävla!

Jag har tänkt att tävlingen ska gå till så att den som vill vara med skriver vilken bild den helst skulle vilja ha och en motivering till varför just den bilden. Sen väljer jag ut en vinnare om en vecka, nästa söndag. Den som är med och tävlar måste givetvis skriva mail- eller bloggadress också, detta kan du göra i en kommentar eller i ett mail. Det ska bli så spännande det här, tveka inte nu!!

Här är bilderna som det går att välja på!

nr.1
nr.2


nr.3

nr.4

nr.5

nr.6

nr.7

nr.8
nr.9
nr.10


Lycka till!

/Elena

8 kommentarer:

 1. Åh jag vill vinna! :D jag skulle gärna vilja vinna nr 6, den med den vackra draken, just för att jag har en massa vita väggar där de underbara färgerna skulle lysa upp. Och så älskar jag drakar såklart!

  SvaraRadera
 2. Nummer 7 skulle jag vilja vinna! :) Så fort jag såg den här bilden blev jag alldeles fångad av den, då det känns som om det är ett gäng sagoväsen på rymmen ur sin bild. Och eftersom jag är ett fan av verklighetsflykt så kunde det ju inte annat än tilltala ;)

  SvaraRadera
 3. åh jag vill också vinna! Älskar nummer 2! :D ludden@hotmail.com är mailen.. vet inte vart jag ska skriva den annars :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte att jag ska vinna, för jag kommer inte ha någon fin plats att hänga upp postern på! Men skulle jag ha det skulle jag välja varg-bilden för att vargarna inte förtjänar att jagas med scooter och slås ihjäl med påkar. Plus att pälsen är hårfin och snön gör mig lugn! Alla dina grejer är toksnygga.

  SvaraRadera
 5. Och jag vill vinna bild nummer ett, för att den är apsnygg och har en underbart bra komposition! Den är också en blandning av din egen fina stil och någonting annat - mer brutalt! Dessutom tycker jag det vore roligt att ha kvar något så fint av dig nu när du inte gå det extra halvåret, för jag och alla vi andra kommer ju sakna dig som fan!

  SvaraRadera
 6. Jag vill såklart också vinna :) Och om jag vinner så är det nr.7 "Sally och de vilda" som jag skulle vilja ha.

  Ända sedan jag såg den första gången så har jag varit helt såld på den. För mig är den som en liten symbol för allt vad min barndom var - fantasivärldar, magiska djur och kungariken med egna påhittade språk. Allt sånt som jag älskade när jag var liten och som jag fortfarande älskar :)

  Så.. jag vill vinna Sally och de vilda så att jag kan hänga upp den i mitt rum som en liten påminnelse om att aldrig tappa bort min fantasi och min barnslighet!
  Du har min mail men för säkerhets skull: linnea.bjornfot@live.se

  SvaraRadera
 7. Nummer 2 skulle göra sig helt perfekt hemma hos mig. Jag är student så pengarna går inte direkt till konst nu för tiden så det hade varit otroligt trevligt att vinna.

  För övrigt är bild nummer 10 helt fantastisk men skulle inte passa lika bra i mitt hem.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar bild ett och två mest. Tvingas jag välja mellan dessa så blir det bild två.

  Jag drogs till den direkt och det är lite svårt att formulera varför exakt.Förmodligen är det färgerna (eller avsaknaden av färger) samt att det finns en symbolik som jag kan relatera till.

  Tror att de flesta någon gång känt sig maktlös i livet. Då är det som att någon annan styr och kontrollerar - kanske en stor clown. Bilden påminner mig om att: Ta kontroll och genom aktiva val och handlingar styra mitt liv ditt jag önskar!

  SvaraRadera