söndag 27 februari 2011

Tävlingen - Avslutad!

Då var det söndag igen. en vecka har gått sedan jag startade min allra första bloggtävling! Först så vill jag verkligen tacka alla som ville vara med, jag som var så himla orolig för att ingen skulle vara med. Inte nog med att det var många som var med och tävlade så var det så många fina motiveringar så jag har haft svårt att välja. Men en är vald och motiveringen är denna:

"Jag vill såklart också vinna :) Och om jag vinner så är det nr.7 "Sally och de vilda" som jag skulle vilja ha.

Ända sedan jag såg den första gången så har jag varit helt såld på den. För mig är den som en liten symbol för allt vad min barndom var - fantasivärldar, magiska djur och kungariken med egna påhittade språk. Allt sånt som jag älskade när jag var liten och som jag fortfarande älskar :)

Så.. jag vill vinna Sally och de vilda så att jag kan hänga upp den i mitt rum som en liten påminnelse om att aldrig tappa bort min fantasi och min barnslighet!"

Så GRATTIS Linnéa som vinner en affisch med "Sally och de vilda" och tack så jätte mycket för de otroligt fina orden om bilden!

Och så Tack igen alla som ville vara med!!


1 kommentar:

  1. Hihi :) Linnea är min bästa barndomskompis o föredetta granne :P så om du (och hon) vill så kan du ju ta med den när du kommer så kan vi se till att hon får den.. så slipper du frakt XD fast det kanske är smidigare o skicka

    SvaraRadera