onsdag 27 juli 2011

Tävling!

Hej!

Tänkte att jag skulle försöka mig på det där med tävling igen. Det är en affisch som står på spel även denna gång, tänkte att vinnaren få välja bland dessa,

Pickaboo

Systra mi

Fågelsagor

Lullaby

Sally och de vilda

Hur gör man då för att tävla?
Jo skriv en kommentar med den affisch du skulle vilja vinna och gilla det här inlägget på bloglovin om du har det och min Facebooksida om du inte redan gör det. Glöm inte att lämna mailadress.
Jag annonserar vinnaren om exakt en vecka!

Var inte blyga nu, var med och tävla!

/Elena

6 kommentarer:

 1. "Sally och de vilda"

  ja vart ska man börja? djuren är helt underbara med deras päls uppbyggd utav små streck, att hjorten är blå är ett stort plus. ser en liten animation i huvudet hur de springer samtidigt som bakgrunden skiftar färg utav att skogen är så färgstark! jag kan bara säga att den är fantastisk. fick tanken på att de kunde har fortsatt med en brun eller gul uggla över hjorten när jag kollar hur dom springer i en böjd linje. nä nu ska ja sluta ordbajsa och säga igen att jag älskar denna bild:3 slutar med ett citat utav mig själv^^'

  "en konstnär kan måla allt, men en konstnär vill inte måla allt"

  crille_crona@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Lullaby är helt underbar! jag blev så glad när jag såg den här. den inspirerar mig och påminner mig väldigt om en dröm jag haft. väldigt vacker! den skulle jag stolt hänga upp på min vägg.

  emmisen-95@hotmail.com
  www.emmieriksson.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Oh, jag vill vara med och tävla. Om jag vann skulle jag vilja ha Lullaby. Det är en av de första jag såg av dina bilder och den fastnade jag för. Tycker den är så vacker och drömsk. Den triggar också fantasi och inspiration så jag skulle vara lycklig för att ha den på väggen.

  lux.92@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Klart jag ska tävla och klart jag vill vinna!
  Min favorit är Systra mi. Den får mig att tänka på en nyfunnen vän som redan efter några dagar blev mer som en syster för mig.

  Otroliga illustrationer och mycket fin blogg,
  tack för det :)

  / jeskan

  SvaraRadera
 5. Ja, det är klart! Min favorit är Lullaby för att den är så otroligt magisk :D Du är likad på fb och för övrigt också :3

  the_victorias@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. "Systra mi" får mig att tänka på hur viktigt det är att hålla varandra nära, att även om systrar kan bråka så är en syster det närmaste man har i slutändan.
  Att ha en sådan tanke väckare på väggen, det är något fantastiskt.

  Har gillat på bloglovin och facebook :)

  devined@live.se

  SvaraRadera