onsdag 27 juli 2011

Inspiration och köksuppdatering

Hej!

Idag så hade jag äntligen en ledig dag och den spenderades givetvis med att göra av med en massa pengar... Men det var faktiskt grejer jag behövde och varför jobbar man om inte för att få unna sig lite materiella grejer!?
Vi var på ett ställe som heter "Mångfaldens hus" och det var verkligen så himla mysigt och inspirerande, kan ni så åk dit, har aldrig sett en liknande butik här är deras hemsida Mångfaldens hus.
Jag tänkte i alla fall visa en bild som jag köpte och som jag ramade in och sen en bild på köket hur det ser ut nu, det är bara lister och lite finlir kvar! Det blir så himla fint!


Köpte ett vykort som var så fint att jag tyckte det förtjänade en guldram och en plats på väggen, det är så kul med inspirerande bilder i fina ramar.
Så här ser köket ut just nu, inga lister och handtag men en god bit på väg och jag har redan börjat flytta in som ni kanske märker...

Till sist en rolig kökshandduk med bullrecept, tycker att den var fiffig och den passar så bra in här hemma!

Tänkte att jag skulle lägga upp en tävling här i bloggen alldeles efter detta inlägg, hoppas att det är många som vill vara med, det är en affisch som står på spel, annars så hoppas jag att alla har det bra!

/Elena

1 kommentar:

  1. Jisses så fint. :)
    Ser även att du har den där snygga ugnen. *avis*

    SvaraRadera