tisdag 19 april 2011

Vårfix

Hej!

Nu har jag varit frånvarande ett par dagar det har varit en del att fixa med. Just nu så är jag hemma hos mina föräldrar på deras gård (kommer flytta tillbaka hit i sommar, till mitt hus) och krattat och rensat i rabatterna.

Tanken var egentligen att jag skulle tillbaka till Gävle men det verkar bli att jag stannar tills på måndag för det vankas arbete söndagkväll. Jag försöker arbeta på mitt projekt på kvällarna och jag hoppas att det kommer flyta på bra! Kom dock på att jag glömt minapenslar hemma men som tur är så har min mamma en liten butik så där kunde jag inhandla nya!
De nya fina penslarna syns här till vänster, två utav dem har en sån skön gummigrej där man håller så greppet känns stadigare och mjukare.
Sen nedanför här så är ett litet sidoprojekt till projektet. Håller på att göra en bild där jag ska exprimentera med ljus och skugga, ska försöka få ill en totourial på den också!
Och sen sist med inte mins så en liten trädgårdsbild på vad vi (jag, mamma och syster) har kämpat med idag...

Där ska det bli lite växter såsmåningom, det var helt igenvuxet i morse. Ska även måla trälisterna vita och göra en massa färgglada djur som kan bo däromkring!

4 kommentarer:

 1. vad är det glansiga på bilden? :) ser ut som lim?

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig stil du har, ser fram emot att se fortsättningen på den bilden :)

  SvaraRadera
 3. -Sagapaga, försökte skriva svaret på din fråga i din blogg men det var ju helt omöjligt! Så det kommer här istället : "maskeringsvätska" jag har skrivit ett helt inlägg om det här :

  http://elenaserrander.blogspot.com/2011/03/konstnars-tips-1.html

  Hoppas att det var till nåhon hjälp :)
  Och Luxxie Tack så jätte mycket :D

  SvaraRadera
 4. mysig stil o en fin blogg! keep going! :)

  SvaraRadera