måndag 4 april 2011

Orange primat

Nu under våren så är jag med i ett serieprojekt som heter Primate orange. Läs mer om det på hemsidan, det känns verkligen jätte spännande att få vara med och bidra med en serie. Nu är det så att det är en omslagstävling som alla får vara med i om de vill. Jag har målat och skissat lite på ett omslag idag, blir tyvärr inte jätte nöjd så jag är inte 100 på att jag kommer skicka in det, har inte så mycket tid just nu att sitta med det heller, kanske får ta mig tid.. Men det var riktigt skojigt att sitta och rita på den i alla fall!

Här kommer en liten tjuvkik..

Lämna gärna feedback!

6 kommentarer:

 1. Det där vart ju assnyggt! Kan ju inte skada att skicka in. Jag tycker go for it! Det du tycker är "halvbra" jobbat tror jag andra tycker är toksnyggt ändå :)

  SvaraRadera
 2. Du ska lätt skicka in :) apsnygg.

  SvaraRadera
 3. Lotta Winroth4 april 2011 23:55

  Skicka, skicka!! Säkert gillar de det precis som vi...!

  SvaraRadera
 4. Du förlorar inget på o skicka in den! Gör't! alla kommer älska den!

  SvaraRadera
 5. sv: tack!
  Ja, det är ju bra att tänka på! men jag har inte kalkylerat utan ritat helt fritt så det skulle egentligen kunna vara vilken bild som helst :)

  SvaraRadera
 6. Gudars kvinna! klart som fan du ska skicka in!
  Jag tror du är precis som mig, ser bara allt det negativa med det man gör. Som någon skrev där uppe, så tycker folk att det är toksnyggt även om du själv bara tycker det är halvbra.

  Du måste jobba upp dit självförtroende!
  Det där ser asbra ut!

  Skicka in!

  SvaraRadera