lördag 19 mars 2011

Tusen vita linjer

Här är ännu en. Det är något med de glada skogarna som tycks komma tillbaka till mig. Den här tog inte så lång tid att göra, den var lätt på något sätt som om det helt enkelt var meningen att den skulle få finnas till.


Är ännu inte tillbaka i Gävle så den är inscannad med en dålig scanner, försökte att göra den fin i datorn, gick väl sådär. Materialen jag har använt är; Akvarell, svarta tuschpennor, vit akrylfärg, vita gelpennor och maskeringsvätska.
Annars så ska jag ta det lugnt idag, jobbade igår så jag förtjänar att slöa lite. Ska försöka barnboksskissa en del också. Sen köpte jag en blus på myrorna i Halmstad som jag tänkte ta bort ärmarna på så att det blir mer av en väst/blus, ska försöka göra det idag. Och tvätt, jag måste tvätta. Ja nu kommer jag bara på mer och mer grejer att göra, blir nog ingen ro idag i alla fall, bäst att jag börjar nu.

Men innan jag går vill jag önska alla en riktigt trevlig lördag!

/Elena

4 kommentarer:

 1. Du använder alltid så vackra färger:3 Riktigt sött är bilden också :3

  SvaraRadera
 2. Jag, Emy och mamma hälsar att det är är RIKTIGT jävla snyggt! :D
  Själv tycker jag att du får en så vinternordisk stämning blandat med allt det färgglada, lite som Mumin!

  SvaraRadera
 3. Vad använder du för sorts papper? När jag använder svarta tuschpennor på akvarellpapper och sedan målar med akvarellen ovanpå flyter alltid tuschen ut.

  Otroligt vackra bilder förresten! :)

  SvaraRadera
 4. älskar din stil, är så otroligt egen och fin :]

  SvaraRadera