lördag 14 april 2012

Tygväskor

Här är fler väskor som jag har sytt och ritat på. Tänkte sälja dessa på SPX och jag hoppas att jag hinner sy lite fler tills dess.

Imorgon så ska jag försöka ta mig till trädgårdsmässan, hämta inspiration och njuta!

/Elena

9 kommentarer:

 1. Har du RITAT direkt på väskorna!? Herregud vilket jobb Elena!!! Då kommer dom ju vara helt unika också. Är det inte obekvämt att rita på tyg? Spänner du upp det på något vis eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har ritat direkt på :) så det finns bara en av varje.. Jag ritar på dem som de är bara och det går riktigt bra, tyget är ganska så kraftigt så det ligger rätt så stilla. Men nu har pennorna tagit slut så det är dags att köpa nya :D

   Radera
 2. Otroligt skickligt fina! Men gud så makaber den andra var. xD

  SvaraRadera
 3. Snygga väskor! Häftigt att du ritat direkt på dem. Använder du textilpennor?

  Jag ska också till trädgårdsmässan idag :D

  SvaraRadera
 4. Crazy Elena! :D Ser väl ut som den kreativa lusten är tillbaka litegrann? Göttigt värre! Måste fråga också: Har du SYTT dom också? Det du skriver verkar indikera på det. Om så är fallet är det ju verkligen äkta hantverk - egensydda väskor med unika handritade mönster på - typ värt en förmögenhet! Vad ska du ta för dom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har faktiskt sytt med, helt galet egentligen, det är därför det bara är 4st än så länge, tiden räcker liksom inte riktigt till... Jag fundera på 200:-/st det är ju ändå bara tygkassar, fast det blir rätt taskig timlön :P Tänk snart är det dags, längtar efter er alla så det gör ont ibland

   Radera
  2. Ja, shit vad galet! Men väldigt bra blir det ju förstås! 200 spänn kan du absolut ta tycker jag, något mindre vore verkligen för billigt! Tror nog att du får sålt dom allihop :) Men jag fattar att det blir en dålig timpenning. Men som etableringsgrej kanske priset ändå är försvarbart :) Folk som köper en påse kanske tar ett fanzine också!
   Ja, fan vad göttigt det ska bli att träffa alla igen :D Som en liten reunion typ! Skönt att spx finns :)

   Radera
 5. Se till att skriva ditt namn stort och tydligt på baksidan och dra av dina timmar från marknadsföringskontot, typ... De är jättefina!

  SvaraRadera
 6. Otroligt fina tygväskor! Det känns som man måste sitta på helspänn när man ritar på en tygväska

  SvaraRadera