tisdag 24 januari 2012

Mellanlandning

Hej igen, nu är det ett tag sen. Jag har ju haft min slutredovisning på kursen. Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om kursen som jag har gått men det får bli till helgen när jag är ledig. Nu är det väldigt mycket jobb, (butik) men jag har hunnit måla ett par beställningar i alla fall, har även en kort serie som jag tänkte göra och dessutom så funderar jag på att göra en ny header till bloggen. Ska försöka att blogga mer för att peppa mig själv att teckna mera, det känns som att jag är på lite mellanlandning igen eftersom kursen är slut och framtiden ser lite osäker ut. Jag tror att jag ska söka lite småkurser till hösten men allt känns suddigt.
Jag ska även försöka skicka in min barnbok till lite olika förlag för att se om det är någon som skulle vilja jobba med mig. Vi får se helt enkelt...

Tänkte visa den sista sidan i mitt projekt. Har visat en smygis i något inlägg innan./Elena

4 kommentarer:

 1. Jag tror på dig! för du är bäst <3

  SvaraRadera
 2. Vet precis hur du känner dig - jag hade/har fortfarande dry spot med teckningen efter vårs kurs avslutande... Börjar så smått komma igång igen dock. Det gör du också snart tror jag! Peppen! Intressant att du hintar om ett serieprojekt också - vore najs! Är det månne till årets CR?
  Vore skitkul att se hela din nya barnboksdummy också, men jag fattar att du inte kan lägga upp den på bloggen bara sådär. Men kul vore det att se hursomhelst.

  Sen vill jag bara säga också att den bilden är sjukt jävla snygg. Väldigt varm känsla, snyggt målad, bra uttryck och läcker utformning. Så kör på, för tusan! :)

  SvaraRadera
 3. Så fin illustration, ska bli kul att se lite mer sen. Visst är det läskigt att skicka iväg till förlag? jag har lite jag skulle vilja skicka men har inte vågat än, får ta tag i saken.

  SvaraRadera
 4. Dina bilder är ju fantastiska så det vore ju underligt om inte någon/alla nappade på dig! Håller tummarna!! Bilden här är så mysig. Och sedan hade jag, då jag läser via Google reader helt missat din nya header! Gillar :)

  SvaraRadera